Tineke van Geuns

Bram SoentjensRoefke van der LouwMelanie Garett | Tineke van Geuns | Ferry Vogelaar | Xandra Zijlstra |  Janneke Boonstra

Docent dwarsfluit
Tineke van Geuns

Active ImageTineke van Geuns begon op haar 8ste jaar met muzieklessen. Eerst bespeelde zij de blokfluit en daarna koos zij voor de dwarsfluit. Zij speelde jaren in het Hofstad Jeugd orkest in Den Haag en later tijdens haar conservatoriumstudie in het Nationaal Jeugd Orkest. Met beide orkesten heeft ze veel tournees naar het buitenland gemaakt. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Eric Dequeker alwaar zij haar docerend diploma behaalde en aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam studeerde zij door voor haar Uitvoerend Musicus diploma bij Harry Starreveld. Tineke werkt als freelance fluitiste  onder andere in het Randstedelijk Begeleidings Orkest. Ook was zij verbonden aan Stage Holding van Joop v.d. Ende in een aantal musicalproducties (o.a. CABARET!). Zij verleent als soliste haar medewerking aan verschillende kooruitvoeringen.
Zij werkt al vele jaren met veel plezier aan de Muziekschool van Nieuwerkerk aan den IJssel en werkt sinds december 2018 bij Harmonie Nootdorp.
Haar levensmotto: “Zing ,vecht, huil, bid , lach, werk en bewonder”