Lid worden

Onze harmonie kenmerkt zich door een sterke saamhorigheid die, in een prettige sfeer, tot prima muzikale resultaten leidt. Onze gemeenschappelijke interesse in muziek is samengebracht in een vereniging met een lange geschiedenis. Een vereniging wordt gedragen door zijn leden. Wij verwelkomen daarom graag nieuwe leden.

Op zoek naar een orkest?

Bent U zover een oude hobby weer op te pakken? Of een nieuwe te starten? Of bent u een ervaren muzikant en op zoek naar een nieuw orkest? Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze repetitieavond, dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur (Harmonieorkest) in gebouw Nové aan de Dorpsstraat te Nootdorp. In overleg met de dirigent bespreken we op basis van uw ervaring of u kunt meespelen in ons orkest. Ook kunnen we de opties voor het volgen van individuele lessen met u bespreken. Wilt U zich direct aanmelden als lid, of heeft u vragen over de vereniging, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Op zoek naar muziekles (inclusief deelname aan een orkest)?

Voor informatie en afspraken over muzieklessen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook een proefles is mogelijk (à €15,-). Kom gerust eerst even langs op de repetitieavond om te zien en horen welke instrumenten wij allemaal in onze orkesten hebben (dinsdagavond: 18:45-19:45 – Jeugdharmonie; 19:00-20:00 – Slagwerkgroep;   Opleidingsorkest).

Contributie en lesgeld: De contributie en het lesgeld zijn afhankelijk van de leeftijd. Opzeggen van het lidmaatschap kan per kwartaal en moet minimaal 1 maand voor het verstrijken van het kwartaal gedaan worden bij het secretariaat. Ook bij tussentijds stoppen moet tot het eind van het kwartaal betaald worden.

Leden tot en met 17 jaar:
– € 35,- contributie per kwartaal
– € 117,50 lesgeld per kwartaal
–  € 19,50 instrumenthuur per kwartaal
(Contributie + lesgeld samen is dan € 152,50 per kwartaal; contributie + lesgeld + instrumenthuur samen is dan € 172,-)

Leden vanaf 18 jaar en tot en met 23 jaar:
– € 70,- contributie per kwartaal
– € 117,50 lesgeld per kwartaal
–  € 19,50 instrumenthuur per kwartaal
(Contributie + lesgeld samen is dan € 187,50 per kwartaal; contributie + lesgeld + instrumenthuur samen is dan € 207,-)

Leden vanaf 24 jaar:
– € 70,- contributie per kwartaal
– € 142,50 lesgeld per kwartaal
–  € 19,50 instrumenthuur per kwartaal
(Contributie + lesgeld samen is dan € 210,- per kwartaal; contributie + lesgeld + instrumenthuur samen is dan € 232,-)