Halloween Concert 2021

Afgelopen zondag was de Jozefschool omgetoverd tot een echt spookhuis. Bij de ingang stond een duistere auto waar lichtflitsen uit kwamen. Langs de auto, door de rook heen kwamen de bezoekers binnen. Met livemuziek van een saxofoonensemble op de achtergrond werden de kaartjes en QR codes uitgewisseld en kon de voorstelling beginnen.

De bezoekers, waarvan er veel heel gaaf verkleed waren, werden in twee groepen verdeeld. Er waren veel optredens van kleine groepjes muzikanten met diverse instrumenten. De docenten hadden met hun leerlingen hard gestudeerd en gaven spannende muzikale voorstellingen. Daarnaast speelde de JeugdHarmonie, de Slagwerkgroep en het Harmonieorkest. De dansgroep van Jay’s Place gaf meerdere wervelende optredens, waaronder een dans op het nummer Thriller gespeeld door de Harmonie. Na drie kwartier wisselden de twee groepen van ruimte in de school. Tijdens het verplaatsen kwam men diverse griezels tegen die je enorm lieten schrikken. Tussen lakens met rode handafdrukken liep men naar een doodskist. Achter de deur van de doodskist stonden twee engerds die de bezoekers er niet zomaar door lieten. Ook de route erna zat vol speciale schrikeffecten. Uit de tafel met de groene limonade kwam plotseling een hoofd omhoog! En uit een heel lang spook kwam ineens een tweede griezel tevoorschijn.

Al met al waren het twee heel geslaagde voorstellingen. Bij iedere voorstelling is een prijs uitgereikt voor de best verklede bezoeker! 

Dit alles is mogelijk gemaakt door de inzet van vele leden, docenten, dirigenten, vrijwilligers, de Halloweengroep en Jay’s Place.

Een speciaal woord van dank voor NinArt. voor het maken van de poster en voor Harry Bakker Saxofoons voor het lenen van de baritonsax.

Geniet hier na met de vele foto’s die gemaakt zijn.