Zondag 13 maart voorjaarsconcert in de Jozefschool

Zondag 13 maart opent Harmonie Nootdorp  van 14.30 tot 16.30 met een gevarieerd  voorjaarsconcert in de Jozefschool het nieuwe muziekseizoen.
Het is altijd een drukte van belang, omdat alle orkesten van de vereniging aan het optreden meedoen. Voor familie, ouders, bekenden en liefhebbers is het genieten van het prille samenspel van de Startersgroep, de bravoure van de Slagwerkersgroep, het elan van het Opleidingsorkest en de kwaliteit van het Harmonie Orkest. Na het succesvolle optreden tijdens het Jubileumconcert hebben de dirigenten Jesse van der Ham, Ferry Vogelaar en Bram Soentjens veel nieuwe stukken uitgedeeld en met de orkesten hard gewerkt aan een fris en uitdagend programma. Het belooft voor iedereen een spannend concert te worden.
Kaarten zijn vanaf 14.00 uur aan de zaal verkrijgbaar voor 5 euro (2,5 euro voor kinderen t/m 12 jaar) en in de pauze en na afloop is er gelegenheid om wat drinken, te eten en na te praten. Tot ziens bij het voorjaarsconcert.