gezellig kerstconcert 2016 in de jozefschool

Zondagmiddag 18 december stroomt de aula van de Jozefschool lekker vol met publiek. De harmonie zit klaar om een gezellig kerstconcert ten gehore te brengen. De Startersgroep en het opleidingsorkest onder leiding van Jesse van der Ham zorgen met bekende kerstliedjes en Christmas Songs al meteen voor sfeer. Na de pauze met koffie, thee en zelf gebakken cake wordt het publiek tussen de kerstnummers door verrast op een origineel kerstverhaal, "hoe de Gniep de Kerst stal". Het grote orkest onder leiding van Bram Soentjens is goed op dreef en de inbreng van de verschillende solo's wordt gewaardeerd. Het is dan ook een tevreden voorzitter Charles Aangenendt die na afloop de verteller van het kerstverhaal, Robert Bennis en de beide dirigenten in de bloemen zet. Met een borrel na afloop kan er gesproken worden van een geslaagd Kerstconcert.
Meer foto's --->