Ensembledag 2016 Paradeplein

Zaterdagmiddag  17 september verzorgde Harmonie Nootdorp het jaarlijkse Ensemble Concert in winkelcentrum de Parade. Tussen twee en vier uur ‘s middags waren de leden van de Harmonie in verschillende bezettingen te beluisteren op het Paradeplein.

Vanaf de bankjes op het plein of onder het genot van een drankje op een van de  gezellige terrassen kon men genieten van vertederend jong talent tot  doorgewinterde musici die een swingend optreden kunnen neerzetten. Tijdens de muzieklessen waren aansprekende stukken ingestudeerd waar de jeugdleden van de harmonie mee voor de dag konden komen. Naast verschillende instrumentgroepen, zoals slagwerk, fluit, klarinet, saxofoon, trompet en zwaar koper trad ook de Startersgroep o.l.v. Jesse van der Ham op. Tenslotte zijn de slagwerkers ook aanwezig met een aantal spetterende nummers. Het talrijke publiek genoot en velen bleven ook vanwege het lekkere nazomerweer lang hangen.

Het slotstuk van de middag werd gevormd door een saxofoongroep. Zij brachten muziek van hoog niveau, maar waren daarmee beslist niet de enigen.

Paul Houkes van Feel Good Radio was aanwezig bij de tweede helft van het programma en maakte een korte impressie. Bekijk meer foto's. Op YouTube staan nog wat filmpjes .