VOORSPEELDAG 2016

Voor een volle zaal Nove, gevuld met (groot)ouders, broertjes en zusjes, traden op 7 februari ruim 40 Kinderen op. Ze lieten horen waar ze wekelijks met hun docenten mee bezig zijn. En dat bleek vaak van een indrukwekkend niveau. De zaal kon genieten van solo optredens, maar de kinderen gebruikten de gelegenheid ook om in verschillende bezettingen te spelen samen met andere leerlingen. Heel leuk waren ook de familie ensembles. 
We konden zelfs genieten van een primeur. Een beginnende klarinettiste voerde samen met haar moeder een eigen compositie uit. Leuk was ook een echte theaterdiva die Kabouter Spillebeen eerst solo uitvoerde en daarna het publiek uitnodigde mee te zingen. We hebben muziek in allerlei stijlen langs horen komen van klassiek tot rock, van zeemanslied tot Grootvaders klok; uitgevoerd op een scala van instrumenten: saxen, trombones en baritons, trommels, drumstellen en xylofoon, dwarsfluit, hoorn, klarinet en trompet.

Alles bij elkaar een boeiende middag, waar het publiek kon genieten van de prima opleiding van Harmonie Nootdorp. Voor foto's klik hier.