Lid worden van Harmonie Nootdorp?

Onze harmonie kenmerkt zich door een sterke saamhorigheid die, in een prettige sfeer tot prima muzikale resultaten leidt. Onze gemeenschappelijke interesse in muziek is samengebracht in een vereniging met een lange geschiedenis. Een vereniging wordt gedragen door zijn leden. Wij verwelkomen daarom graag nieuwe leden.

Bent U zover een oude hobby weer op te pakken? Of een nieuwe te starten?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze repetitieavond, dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur in gebouw Nové aan de Dorpsstraat te Nootdorp.
Wilt U zich direct aanmelden als lid dan kunt U contact opnemen met het secretariaat of tijdens een repetitieavond.

Onze Instrumenten

In het orkest zijn de volgende instrumenten vertegenwoordigd:

• Dwarsfluiten en piccolo
  • Dubbelriet instrumenten: hobo en fagot
  • Klarinetgroep met bes klarinetten, een es klarinet en een bas klarinet.
  • Saxofoongroep met altsaxen, tenorsaxen en een baritonsax
  • Koperinstrumenten met trompetten, hoorns, trombones, baritons en bastuba
  • Slagwerkinstrumenten met drumstel, pauken, concerttrom, xylofoon, bekkens en divers klein slagwerk.

Onze Outfit

Een stukje identiteit en saamhorigheid wordt ontleend aan onze kleding tijdens concerten. We hebben afgesproken dat ieder in zwarte kleding naar het concert komt inclusief zwarte schoenen en sokken. De kleding is naar eigen keuze. Soms wordt afgesproken daar een kleuraccent bij te dragen.

Onze Contributie

De contributie bedraagt voor volwassen leden per 1 januari 2015: € 240,00 per jaar. Voor leden tot 18 jaar € 120,00 per jaar.

opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap kan per kwartaal en moet minimaal 1 maand voor het verstrijken van het kwartaal gedaan worden bij het secretariaat. Ook bij tussentijds stoppen moet tot het eind van het kwartaal betaald worden.